HenkilökuntaMarjo Wiik

Parturi-kampaaja, meikkaukset, hampaiden valkaisut, korvien rei’itykset, sokeroinnit, Yumi-Lashes -omien ripsien kestotaivukset ja värjäykset, rusketukset.

Yrittäjänä alalla jo vuodesta 1994.
Jatkuva kouluttautuminen takaa pysymisen muuttuvien trendien mukana.

Parturi-kampaajana toteutan Sassoon-ideologiaa, mikä ei tarkoita kuitenkaan hienostelua tai tunaamista, vaan, että hiukset leikataan huomioiden asiakkaan hiusten laatu, pyörteet, kasvusuunnat ja koko ihmisen kehon rakenne ja habitus, näin syntyy tyylikkäät ja helppohoitoiset hiukset. Uskallan ehdottaa, suositella ja kertoa asiakkailleni, mikä on mahdollista ja mikä ei.

Kokonaisuuksien rakentaminen on lähellä sydäntä. Sopiva muoto/malli jota tukee hyvä värjäys, tilanteeseen sopiva kampaus ja meikki, kaiken ikäisten miesten stailaus, pikkuneitien kiharrukset ja letit. Hampaiden valkaisut ja korvien rei'itykset täydentävät päiviäni. Tätä on työni parhaimmillaan. Tervetuloa palveltavakseni!


Mila Civill

Olen käynyt Trend Nails -rakennekynsikoulutuksen kesällä 2012 sekä Lady Lash Extensions -ripsipidennyskoulutuksen keväällä 2013. Jatkoin kouluttautumista 2018 alkuvuodesta ja olen nyt myös sertifioitu Yumi-Lashes -omien ripsien kestotaivusten ja värjäysten tekijä.

Teen myös suihkurusketuksia ja pidän erityisesti luonnollisesta sekä klassisesta tyylistä työssäni. Asiakkaan toiveesta toteutuu toki myös räväkämpikin lopputulos, kuvia töistäni pääset näkemään instagramista @tmimilacivill. Olen reipas ja positiivinen asiakaspalvelija, jolle työn korkea laatu ja asiakasta miellyttävä lopputulos on kaikki kaikessa.

Parturi-Kampaamo - Hieronta/Kauneuskeskus Marjo-Kaariniin liittyvissä asioissa, kuten markkinointitarjouksissa/työpaikkahakemuksissa voitte ottaa yhteyttä sähköpostitse: mila.civill@outlook.com tai puhelimitse 0400 241834.
Nähdään hoitolalla!


Kirsi Kinnunen

Olen koulutettu hieroja/urheiluhieroja ja palveluihini kuuluu klassista hierontaa, urheiluhierontaa, päänhierontaa sekä raskausajan hierontaa. Hieronnassa sovellan asiakaslähtöisesti hierontaotteita ja -voimakkuuksia, aina asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Hierojana pystyn konkreettisesti lievittämään ja helpottamaan lihaskireyksiä, mutta osaan myös katsoa mahdollisia kehon virheasentoja, jotka voivat aiheuttaa kipuja ja haittaa liikkumiseen.

Hieronta on tärkeä osa urheilijan lihashuoltoa, sekä tehokas apu stressin lievitykseen ja unen laadun parantamiseen.

Tervetuloa huoltamaan lihaksia tai ihan vaan rentoutumaan!

FirstMagic 3.2
Sign In